3. dan kampa, oprostite, SUPERKAMPA!!!

Uh, treći dan je bio čudo!

Djeca su očito  stvorila nova prijateljstva a kako dva dana nisu bila skupa, zaželjeli su se jedni drugih pa se to osjetilo već od samog početka dana.

Za izdvojiti je odličan kondicioni trening sa padobranom koji usporava trčanje i sa veoma zahtjevnim zadatkom kojega je uspjela proći samo Leona K. Inaće, moram ovo reći, djevojčice su bolje fizičke spreme nego dječaci.

Voće smo danas dali – mandarine a ručak je bio odličan sa super desertom. Dan smo nastavili svatko u svom ritmu, tenis, kondicija, koju sada već svi zovu “audicija” i cheearleadersice na treningu, a foto tog vježbanja sam postavio kao naslovnu fotografiju teksta, jer su cure zaista odlićne. Više fotografija uskoro na facebook stranici: zlatni reket – najbolji tenis turniri za djecu.

Igra se i bilijar “na veliko”, gazda Dado nam je otvorio stol, tako da ne moramo plačati žetone i ovim putem mu zahvaljujemo na tome.

Onda smo otišli u Habyland i pogodili “u sridu”. Bilo im je fantastično, nisu željeli iči doma a u Habylandu smo organizirali mjerenje snage, tj. brzine udarca nogometne lopte. Donijeli smo radar koji precizno mjeri brzinu lopte a loptu smo koristili plastičnu, radi toga što smo željeli da i djevojčice mogu sudjelovati u ravnopravnoj mjeri a da ih poslije ne bole noge od udaranja.

Ne da je bilo napeto, nego je bilo supernapeto! Tri dječaka, Grga Š., Ivan Š. i Jona H. su imali identičnu brzinu, 78!!! Krenulo je pripetavanje!

U pripetavanju ili radije kažem raspucavanju, pobijedio je Jona H. sa potpuno istom ponovljenom  brzinom udarca od 78 km/h, dok je Ivan Š. “opalio” 76 km/h a Grga Š. 72 km/h. Navijačice i navijači su bili na nivou, atmosfera brazilska.

I to je to, završio je još jedan odličan dan, ovoga puta začudo nitko nije zaspao u taksiju.

 

Podijelite ovu obavijest

Predbilježite se i primajte obavijesti na Vaš email