4. dan kampa, super dan, “Kid’s power” !!!

Djeca su preuzela vlast!

Opušteni su potpuno, druže se medjusobno, navijaju jedni za druge, dobili smo ono što smo željeli.

Standardne obaveze prema tenis školi i kondiciji smo napravili kako treba i u dobrom raspoloženju. Osjeti se da se radilo i na tenisu i na kondiciji, neke osnovne greške su ispravljene, neka osnovna znanja su usvojena.

Cure će sutra imati za zadnji dan kampa ponovno prve poslužen ručak a to mogu zahvaliti Dori B., koja je u posebnom kondicijskom treningu došla do lelvela 17, najdalje od svih.

Mačevanje je bilo izvanredno, treneri su to tako lijepo pokazali a naši mali mačevaoci tako lijepo usvojili da čovjek zažali zašto se nikada nije bavio tim aristokratskim sportom ili hobijem.

Za užinu smo donijeli i banane i naranče a ručak je bio ekstra fini gulaš, ali jako fini. Bilo ih je koji su po tri puta tražili porcije i to sa razlogom.

Čuli smo i jako puno razgovora, tj.pitanja “Zašto nema kampa i sljedeći tjedan”, “Kada će ponovno biti kamp” i slično, što znači da smo dobro radili svoj posao.

Sutra je zadnji dan, rastanak, ali prijateljstva koja su se stvorila će sigurno ostati a tenis druženja ćemo organizirati kroz turnire tijekom cijele 2019. godine.

Galerija fotografija biti će objavljena tijekom večeri na facebook: zlatni reket – najbolji tenis turniri za djecu

 

 

Podijelite ovu obavijest

Predbilježite se i primajte obavijesti na Vaš email