5. dan kampa – “5. element”

Došao je i zadnji dan kampa koji baš nitko nije želio prihvatiti da je zadnji, tj. kroz čitav dan djeca su dolazila do nas trenera sa jedno te istim pitanjem, a to je: “Da li će ipak biti kampa i slijedeći tjedan?” i “Kada će ponovno biti kamp?”.

Za zadnji dan smo ostavili kao dodatni sport – karting. I nismo pogriješili. O, kakva je to utrka bila. Da se spoje braća Cohen, Tarantino i Hitchock, ne bi mogli napisati takav triler.

U zadnjem krugu, zadnje od 5 različitih utrka, mijenjao se poredak za postolje. Razlike se nisu mjerile u sekundama, ni u desetinkama, pa čak niti u stotinkama, već u 8 tisučnki!!!

Ali bila je toliko dobra atmosfera da nije bilo mjesta za tugu ili nezadovoljstvo već baš suprtono, svi su se zajedno veselili i čestitali jedni drugima.

Tenis je bio odličan, kondicija takodjer, ručak po svačijoj mjeri, cure su opet dobile hranu prve po zaslugama, ali ovo je sve već standradno, možda je nepotrebno i spominjati.

Nakon toga otišli smo na “Secret party” i svećanu ceremoniju dodjele medalja i diploma koje su djeca apsolutno zaslužili. Više o tome uskoro a i fotogalerija uskoro na facebook: zlatni reket – najbolji tenis turniri za djecu

Podijelite ovu obavijest

Predbilježite se i primajte obavijesti na Vaš email