Dnevnik kampa: 2. dan

2. Dan

 

Početak isti, djeca, vožnja i dobar tenis trening danas sa sveukupno sedam trenera tenisa i kondicije.

Nakon treninga smo otišli na “događaj dana”, ovoga puta bio je to “Bubble football”. E moram reći da je bio cirkus. Udjete u neku napuhanu mekanu prozirnu kuglu a samo vam noge vire van i pokušavate tako igrati nogomet. Ali niste navikli da je oko vas jedno metar napuhane mase na svih 360 sutpnjeva pa se sudarate baš u svakoga, i u koga želite i u koga ne želite.

Dečki su ovoga puta bili nešto spretniji i sretniji i odnijeli su prvo mjesto na turniru, radi se o ekipi (abecednim redom imena): Grga Š., Jura M., Lovro H. i Filip B.

Ručak je bio po mjeri svakoga, dva komada pohane piletine, kupus salata koja je nekim novim dječjim trendom postala platforma za natjecanje tko će više pobiberiti, a za desert – puding od vanilije.

Danas smo imali i prva uvježbavanja plesne točke koja bi se trebala izvoditi na dodijeli priznanja i cure su pokazale jako veliki interes, tako da čemo imati nekoliko plesnih skupina. Da se pohvalimo, pompone koje djevojčice koriste su originalni pomponi koje koriste cheerleadersice NBA ekipe “Sacramento Kings”, koje sam dobio na poklon od event managera Chrisa. tog renomiranog  košarkaškog kluba pri posjetu njegovom uredu.

Dok su cure vježbale plesnu točku, dečki su igrali bilijar, naravno dva puta su ga zaglavili bacajuči teniske loptice unutra, ali za takve stvari imamo gazdu dvorane Dadu, koji ne radi niti najmanji problem kada treba popraviti te sitne kvarove.

Onda smo se opet primili “posla” i odradili odlične tenis i kondicijske treninge sa kojima, koliko sam uspio popričati a i vidjeti, su baš svi bili zadovoljni.

 

E da, za kraj, imamo novu riječ za kondiciju, tj, kondicioni trening, izrekao ju je i utvrdio jedan od najpopularnijih čalnova kampa, a od sada se to zove umjesto kondicija; AUDICIJA!

 

Galeriju fotografija pogledajte na facebook: zlatni reket – najbolji tenis turniri za djecu.

 

Kamp nastavljamo u četvrtak, 27.12. 2018. godine a do tada svima želimo ugodne Božične blagdane.

 

Podijelite ovu obavijest

Predbilježite se i primajte obavijesti na Vaš email