Dnevnik “1. Fair play kampa Zlatni reket”, 1. dan.

Počelo je počelo i teško da nas išta može zaustaviti.

  1. Dan:

Hm, hm, krenuli smo “na najjače” – djeca u taxi vozila i pravac dvorana u koloni šest vozila, osječaj kao da idemo na neki masters. Da je barem tako bilo kada sam ja bio djete.

Odabrani ljubazni vozači pod palicom Damir Dobrića, kolege autora ovih redaka u “Sportskim igrama mladih” već 12 godina, su pridobili djecu tako dobro da su se odmah rezervirali tko ih vozi dalje od kraja kampa i zabavili ih na putu do Zg velesajma.

Dvorana je bila dobro ugrijana i spremna za male sportaše koji su se danas pokazali baš u tom svjetlu, pravom sportskom, i ništa im nije bilo teško iako tempo za prvi dan i nije bio lagan. Trening tenisa pa eksplozivnosti pa onda odlazak na penjanje na največu umjetnu planinu u regiji.

Ručak, naravno špageti bolongnese + palačinka na kraju, su nam malo u lijepom blagdanskom ugodjaju dali snage za dalje. A dalje je bilo kao i do tada, odlično.

Sve pohvale Ani, Tini, Justyni i Filipu koji su se uz Alana i moju malenkost brinuli za djecu na kampu. Sutra nam se pridružuje i trener  Michael a od četvrtka i Maja.

Za prvi dan neobično puno novih prijateljstava i zezancije izmedju djece koja se do tada nisu poznavala, valjda je to ogledalo dobre atmosfere koja je vladala na kampu.

Ako moramo koga izdvojiti, izdvojiti ću curice, tj.djevojčice koje su u dvije presudne igre pobijedile dječake i zaradile i za danas i za sutra pravo prvog serviranja ručka. I pazite, igre su bile u dijelu kondicionog treninga.

Vidjeti ćemo u slijedećim danima da li “momci” imaju snage za preokret.

Hvala svima na povjerenju i moram to reći kao roditelj, na dobro odgojenoj djeci.

Podijelite ovu obavijest

Predbilježite se i primajte obavijesti na Vaš email