Dan za pamćenje: svećana ceremonija dodjela medalja i priznanja za “1. Fair play zimski kamp Zlatni reket”

Bio je to dan za pamćenje!!!

Secret party – tajna da ne može biti veća! Veliko BRAVO za sve roditelje koji su uspjeli sačuvati tu malu a veliku tajnu da se djeci priprema veliki svećani doček i dodjela za koju zaista niti jedno od 33 djece koliko je bilo polaznika kampa nije znalo iako su svi, ali baš svi roditelji došli na party i čuvali tu informaciju punih tjedan dana.

Zahvala i svim roditeljima koji su donijeli kolače, kiflice i ostale delicije, neki su pekli razne rolice i slično samo za taj party – fenomenalno.

Veliko hvala i vlasnicima krasnog caffe bara “Blok B” koji su pokazali izuzetnu gostoljubljivost i zatvorili lokal na dva sata za sve ostale osim za polaznike “1. Fair play zimskog kampa Zlatni reket” i za roditelje, bake, djedove, tete, ujake, ujne i svu ostalu rodbinu tih malih ali odlićnih sportaša.

U lijepom društvu publike koja se okupila u dogovorenih 15 sati u broju od 60-tak ljudi, djecu su u potpunom šoku taxi vozila ostavila ispred za njih nepoznatog ugostiteljskog objekta. Izašao sam van da ih pozdravim i naišao na strah u očima i pitanja da šta će oni sada tu jer njihovi ih roditelji čekaju ispred škole, doma, kod bake, i slično.

Brzo smo im pokazali zašto su tu kada smo otvorili velika vrata lokala i kada ih je gromoglasan  i dugotrajan pljesak dočekao i pozvao unutra kao da su (a za mene i sve prisutne to i jesu), velike sportske zvijezde.

Prve smo zahvalnice dali Igoru Zjakiću, gospodinu koji nam održava web stranicu, prekrasnom lokalu “Blok B” i gospodinu Ivica Stanko, koji je veliki prijatelj kluba “Zlatni reket”. Posebno smo pohvalili gospodju Sanju Huljev te gospodina Janko Hranilović i Goran Šelendić na pomoći koju nam daju kada god zatreba.

Zatim smo trenerima darivali medalje oko vrata pa su Alan Z.K., Tina T., Ana Č., Justyna H., Filip B. i Michael S. dobili jedan lijepi potsjetnk na kamp.

A onda su krenule prave zvijezde dana!

U izuzetno pozitivnoj i svećanoj  atmosferi i uz veliki pljesak, djevojćice polaznica kampa u dvije različite skupine otplesali su nam za početak Božićno – novogodišnju koreografiju na pjesmu Mariah Carey – “All I want for Christmas is you” i otplesale su to fenomenalno. Pomponi koje su koristili su da se pohvalimo pomponi iz svlačionice cheerleadersica NBA ekipe Sacramento Kings-a, ali i da su u rukama imale stare išarane školske bilježnice, točke bi bile jednako fenomenalne.

Nakon tog iznenedjenja za sve prisutne, krenuli smo redom sa dijeljenjem medalja i priznanja svim polaznicima kampa. Jedan po jedan dobivali su svoje uspomene na kamp kojeg su baš oni ućinili toliko dobrim te pljesak svih a ne samo svojih roditelja.

Za poćetak nabolja trojka u kartingu (Bartol B., Jure M.i Leo L.), pa Bublle footbal pobjednički tim (Pippo B., Jure M., Lovro H. i Grga Š.) a onda i najjači udarači nogometne lopte (Jona H., Ivan Š. i Grga Š.) su dobili ono što su svojim radom i zalaganjem, te spretnošću i snagom zaslužili.

Sama ceremonija je trajala 60-tak minuta i nikome u niti jendom trenutku nije bilo dosadno.

Nekoliko zajedničkih fotografija, razmjena telefonskih brojeva, čestitanja Nove godine i dogovora za dalje uz obavezna pitanja “Kada će opet biti kamp?” i “Ajmo se naći na skijanju” i došli smo do samog kraja te velike svećane ceremonije koja nikoga nije ostavila ravnodušnom.

Za kraj ćemo izdvojiti i “preuzimanje” mikrofona voditelju Zlatan Hrle od strane tate Hranilović koji je pohvalio istog na dobroj organizaciji “1. Fair play zimskog kampa” uz veliki aplauz.

Još jednom veliko hvala prije svega djeci što su na kampu bili fenomenalni a onda i svim roditeljima i ostalima koju su bili na velikoj ceremoniji i učinili ju dostojanstvenom.

 

Podijelite ovu obavijest

Predbilježite se i primajte obavijesti na Vaš email