Tenis klub

095 9060 383
091 440 0012

091 111 5155
095 757 9021

Previous slide
Next slide

Ljetni teniski kamp za djecu 15.06. – 19. 06. 2019.

Tk „Ivan Merz“ u razdoblju od 15.06. – 19.06.2019. godine organizirao je „Ljetni teniski kamp za djecu“.

Sudionici kampa bili su:

Nicholas Brekalo, Ian Gyeom Lee, Samoel Yoonseo Choi, Jan Stanko, Ivan Školnik, Ivor Letica, Domagoj Šaban, Luka Falica i Saša Čaklović iz Tk „Medveščak“.

Organizatori kampa i treneri djece sudionika brinuli su se svakodnevno kako bi djeca uživala u kvalitetno osmišljenom programu, a ponajviše u tenisu.

Već dobro poznati klupski program „tenis – zabava – tenis“ sastojao se od tri sata tenis treninga dnevno. Plan i program treninga provodili su profesionalni tenis treneri Goran Bilobrk s B licencom Hts-a i Alan Zvonimir Kolaković s A licencom Hts-a.

Motiviranost svakog pojedinačno rasla je i ekipno kako su se svi iz dana u dan bolje upoznavali. Dodatni sparing treninzi dogovarali su se od prvog dana i gotovo u svakoj prilici i pauzi koliko god da je kratko trajala. Druženje se tako nastavljalo na tenis terenu, „na zidu“, “ na rampi“ ispred ulaza u dvoranu i preko svake prepreke koja mogla poslužiti kao zamjena za mrežu. Posjet Konjičkom klubu „Hiperion“ gdje nas je dočekala gđa. Mirjana Nastić FEI level 2 International coach oduševio je djecu kao i obilazak Zoološkog vrtu grada Zagreba te ručak u restoranu „Ježeva kučica“. Nastavak je uslijedio u vrtu sa pčelama mr.sc Jadranke Luketa-Marković uz degustaciju pčelinjih proizvoda te poklona ručno izrađenih od pčelinjeg voska, te na ručku u restoranu „Baranjska citadela“ vlasnika g. Gorana Štroka s pomno odabranim menijem ing. nutricionista Alana Zvonimira Kolakovića.

Zadnji dan uslijedili su testovi mjerenja sa jednom od najmodernijih svjetskih oprema za mjerenje brzine i svih parametara važnih za praćenje progresije trčanja, brzine servis udarca  i reakcije pred sustavom svjetlosnih ćelija i za kraj ručak prema želji djece u bistrou „Bonkas“

Na teniskom turniru grupe A sudionici takmičenja prvo su igrali jedan set do 6 gemova po sistemu svako sa svakim nakon čega je poredak bio slijedeći:

Ivor Letica 3 pobjede,

Saša Čaklović 2. pobjede,

Domagoj Šaban 1. pobjeda i

Ivan Školnik bez pobjede.

Razigravanje za 1. mjesto, kao i za 3. mjesto igralo se na dva dobivena seta do 6 gemova, a odlučujući set igrao se tie break do 10. Za 1. mjesto razigravali su Ivor Letica i Saša Čaklović dok su za 3. mjesto razigravali Domagoj Šaban i Ivan Školanik

  1. mjesto osvojio je Saša Čaklović ( 6:1 6:3 ),
  2. mjesto Ivor Letica,
  3. mjesto Ivan Školnik ( 5:7 6:4 11-9 )
  4. mjesto Domagoj Šaban

Podijelite ovu obavijest